Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 18:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 škoda 125 L (LPG) problém cukání 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jé, dík:) jo, je z garde, ani nevím, kde se mi tu objevil, je menší než origo a není excntrický, a s potahem se dobře drží, tak jsem ho tam šupnul:)

26.12.07, 21:23
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
POTREBOVSAL BY SOM PORADIT.MAM FELDU MPI NA LPG.Z NICOHO NIC MI PADNU OTACKY A AUTO ZHASNE.NASTARTUJEM A IDE DALEJ.CIM TO MôZE BYT?

4.1.08, 22:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
ivan6464 píše:
POTREBOVSAL BY SOM PORADIT.MAM FELDU MPI NA LPG.Z NICOHO NIC MI PADNU OTACKY A AUTO ZHASNE.NASTARTUJEM A IDE DALEJ.CIM TO MôZE BYT?

nad karbecem máš směšovač a něm je příruba na kterou je nasazena hadice mrkni jestli jsou ty dva šroubky příruby dobře utažené, co LPG filtr ten jsi měnil, a co elektrika jak máš ten přepínač když ti ti chcípne mrkni jestli stítí miloš

5.1.08, 14:34

Příspěvek 
karbecem?

7.1.08, 13:50
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Marra píše:
karbecem?

No to je takovy to zarizeni na motoru, je na nem nasazena ta modra vopicarna s filtrem. :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

7.1.08, 14:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Marra píše:
karbecem?

No to je takovy to zarizeni na motoru, je na nem nasazena ta modra vopicarna s filtrem. :)

Na MPI?? :roll:

7.1.08, 14:29
Hliník navždy.

Příspěvek 
CROWACK píše:
Matthes píše:
Marra píše:
karbecem?

Na MPI?? :roll:

Aj karamba ... On Miloš odpovidal ivanovi6464 a ne Marrovi. Sem si toho predtim nevsim a myslim ze Marra taky ne a proto to cely tady :lol:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

7.1.08, 14:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak tomu se zas tak nedivte to běžné označení na vrakecu karbec na feldu nebo karbec na MPi, já jsem na to přešel taky protože když někomu vykládám o klapce tak stejně kolikrát neví o čem mluvím miloš

7.1.08, 15:17

Příspěvek 
jj, v pohodě, jen mi to přišlo divný, bo vstřikovače vypadají jinak než SEDR, LEKR atd:D Jinak vim co to je karbec :D joke :D btw...k tomu cukání, svíčky skleplé, odtrh nastaven... ještě jsem nezkoušel ten řetěz...ale co jsem si všiml k tomu cukání... jedu na dvojku, lehce vytáčím, 2000 otáček zacuká, chvilku nic, 2700 opět zacuká, a pak nic, pohoda..... sundám nohu z plynu, brzdím motorem, opět ve stejných vlnách a otáčkách zahoupe...při odstaveném plynu a normálně klesajících otáčkách...?! co to je?

11.1.08, 19:22
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Marra píše:
jj, v pohodě, jen mi to přišlo divný, bo vstřikovače vypadají jinak než SEDR, LEKR atd:D Jinak vim co to je karbec :D joke :D btw...k tomu cukání, svíčky skleplé, odtrh nastaven... ještě jsem nezkoušel ten řetěz...ale co jsem si všiml k tomu cukání... jedu na dvojku, lehce vytáčím, 2000 otáček zacuká, chvilku nic, 2700 opět zacuká, a pak nic, pohoda..... sundám nohu z plynu, brzdím motorem, opět ve stejných vlnách a otáčkách zahoupe...při odstaveném plynu a normálně klesajících otáčkách...?! co to je?

si ještě označ předstih a trochu uber miloš

11.1.08, 19:59

Příspěvek 
dobroš, uberu -uvidím, díkes!

11.1.08, 23:18
Profil ICQ

Příspěvek 
no ještě jsem to probral se strýčkem, ten má celý život škodovky a dělá si je sám a říkal a já si to taky trochu myslím, že řetěz by to neměl být...aby to cukalo díky řetězu... ale tak možný to je...auto má ale od výroby najeto 40000 z toho 5 na lpg...rozvody už trochu slyšet jsou , ale žádná hrůza, rozdělovač - vůle jsem vymezil, ale možná je zrada v odstředivé regulaci, ale to nevím jak by se projevilo, každopádně teď jezdím se zaslepenou podtlakovkou, protože se mi to zdá lepší, míň to cuká, než se zapojenou... nevím.... stryc mi říkal že to bude vůle na unašeči rozdělovače, tam jsem dal new čep, takže vůle není, ale jestli myslel vůli už od komínku na ozubení, nevím... prostě to pocukává furt na čtverku kolem 2200 trojka kolem 2500 dvojka 2700 otáček...nevím co s tím už... jo a taky - měnil jsem těsnění pod hlavou - nic, furt stejný, ventilovou vůli jsem vymezil, taky žádný vliv

18.3.08, 14:15
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Semiku, az te uvidim, tak za ty kecy na kyvku te uz uskrtim :) treba Tobiash mel na julii kyvku a joutůb tam s tim prasil jako krava a nic... v metalexu jim delali 53kW a taky nic... ach jo.. tenhle svet ovladaj amici,talibanci a vleckari

http://kachnis.techsajt.cz

18.3.08, 14:44
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
není možný, že tento problém mám jen já...snad není moje škodovka jediná cukavá :)

19.3.08, 20:44
Profil ICQ

Příspěvek 
já jsem bezradný, už dokonce s tátou uvažujem o jiném motoru:( čím víc je auto zatížené, tím více to houpe, prostě kolem 2500 otáček to auto cuká a dělá to plyn i benzin, tak buď je tam něco kur...sky nevyváženého, nebo elektrika...ale vše funguje, přemýšlím o odstředivé regulaci, co ta může způsobit?

9.4.08, 19:18
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další